Wie zijn wij

Ons team bestaat uit:

Marcel Menting, Managing Partner

Marcel Menting, Managing Partner

Positie Commercie

Over Ik ben Marcel Menting, 37 jaar en woonachtig in het bourgondische ’s-Hertogenbosch. Een heerlijke stad om te wonen en met het gezin (Laura, Rosa en Daan) te ontspannen. Daarnaast geniet ik ervan om te sporten en met vrienden af te spreken. Als bedrijfskundige heb ik een hoge mate van interesse als het gaat om veranderingsprocessen. Verandering en vernieuwing is iets wat ons als mens verder brengt. Tegelijkertijd vinden we verandering best spannend als het om jezelf gaat. Mijn passie is om hierover met mensen in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar zowel de waarom-vraag, als de win-win voor de organisatie en het individu. Als persoon leer ik graag, ben ik erg nieuwsgierig en wil ik begrijpen waarom iets is zoals het is. Ook vind ik het belangrijk om samen met mensen te werken en het beste van eenieder in elkaar naar boven te halen. Ik kom graag met je in contact om te verkennen hoe we met ons concept jouw organisatie nog beter kunnen maken: Mobiel: +31 6 21 47 93 63, E-mail: marcel.menting@deketenkamer.nl, LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marcel-menting.

Menne Drolenga, Managing Partner

Menne Drolenga, Managing Partner

Positie Operatie

Over ik ben 55 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Gerdi in Dronten. We hebben samen twee dochters: Ellen en Mendi. Afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Rijksuniversiteit van Groningen, ben ik ruim dertig jaar werkzaam in de Telecombranche. In die periode heb ik zeer uiteenlopende werkzaamheden verricht op het gebied van Financien, Human Resources en Operationeel Management. Daarnaast heb ik ruime ervaring op het gebied van leidinggeven aan professionals op het gebied van Programma, Change- en Qualitymanagement. Daarbij heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met verschillende methoden en werkvormen die de organisatie verder brengen in hun ontwikkeling. Denk hierbij aan Prince 2, Lean en Agile werkvormen en de inrichting van kwaliteitssystemen. Mijn passie ligt in het ontwikkelen van medewerkers en organisaties, zodanig dat deze zelfstandig in staat zijn om een blijvende verbetering voor zichzelf én hun omgeving te bewerkstelligen! Persoonlijke kenmerken zijn Betrokkenheid, Passie voor Talentontwikkeling, Flexibiliteit en Resultaatgerichtheid. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met actief sporten (hardlopen, wielrennen, bootcamp), lezen en muziek. Je kunt me bereiken op Mobiel: +31 6 53 39 98 90, E-mail: menne.drolenga@deketenkamer.nl of LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/menne-drolenga.

Jasper Brouwers, Managing Partner

Jasper Brouwers, Managing Partner

Positie Financiën

Over Ik ben 43 jaar en woon in Harderwijk met mijn vrouw Daphne en onze zoon Zyas. Afgestudeerd als technisch bedrijfskundige heb ik een periode gewerkt bij diverse productiebedrijven en sinds dien ben ik bijna 20 jaar werkzaam in de Telecom. In die periode heb ik zeer uiteenlopende werkzaamheden verricht op gebied van financiën, besturing, sourcing, data, reporting, IT en management. Ik ben analytisch, leergierig van aard en heb een brede interesse. Het liefst werk ik in een veranderde omgeving waar vernieuwing en ondernemerschap gestimuleerd wordt. Daarbij vind ik het leuk om met een team samen te werken aan complexe problemen. Het is mooi te zien welke verschillende invalshoeken er zijn en hoe je vanuit verbinding tot mooie resultaten komt. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, te klussen, muziek te luisteren of in de tuin bezig te zijn. Je kunt me bereiken op Mobiel: +31 6 51 06 99 10, E-mail: jasper.brouwers@deketenkamer.nl, LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/j-brouwers.

'Alleen een buitengewoon onwetend of buitengewoon intelligent iemand kan zich aan verandering onttrekken' 

- Socrates -